Pernille Bastrup
Mine besøg hos Helle Espersen til Body Talk har ændret rigtig meget for mig og i mit liv. Det er en helt utrolig oplevelse under behandlingen at mærke, hvad der sker inden i min krop – og høre Helle fortælle og forklare mig om det på en forståelig og enkel måde. Jeg har efter få behandlinger kunnet mærke, at min krop og også mit sind har ændret sig, og at jeg er meget mere i balance med mig selv og den verden jeg lever i. For mig har Body Talk været en naturlig og alternativ behandlingsform uden for meget hokus pokus, og jeg kan kun sige godt om at prøve det.

 

Henriette Dideriksen,
Helt klart noget, man skal prøve – også selvom man ikke føler, at man har problemer/uvaner. Føles utroligt, og man kommer til at tænke på/tale om ting, som man ellers ikke ville. Så hvis der kunne gives flere stjerner end de 5, ville jeg give flere.

 

Nana Norrbom

Bodytalk er helt anderledes end nogen anden behandling, jeg tidligere har prøvet. Det er lidt svært at forklare andre kort, hvad der sker i kroppen. Men det er en forløsning og en lethed i kroppen og hjernen. I dagene efter opleves en stor mængde energi og også en klarhed omkring, hvilke ubalancer kroppen har på det tidspunkt. Helle er en dygtig og seriøs bodytalker, som skaber en fantastisk god kontakt til kroppen og dens symptoner. Jeg undres gang på gang over, hvor præcist hun kan fortælle og bekræfte de signaler, som min krop har givet mig i tiden før behandlingen. En behandling som jeg varmt kan anbefale alle at prøve.