Helle Espensen Autoriseret BodyTalker
Helle Espensen
Autoriseret BodyTalker

 

Selma Medbehandler (her forbinder hun bevidsthed med et gammelt oliventræ)
Selma
Medbehandler
(her forbinder hun bevidsthed med et gammelt oliventræ)

Helles historie

Jeg har arbejdet som journalist det meste af mit erhvervsaktive liv, og det at iagttage er blevet en del af min natur. Jeg iagttager mennesker, dyr, samfund, natur, adfærd, kommunikation, udvikling, omgivelser, teknologi – og ord. I mange år var mit liv centreret om ord og sprog. Så mødte jeg BodyTalk på en æselsti på Mallorca – og et kvantespring bragte mig over i en helt ny livsbane.

Jeg voksede op i Danmark blandt dejlige mennesker og dyr. Efter at have afsluttet mine studier i international marketing og management, arbejdede jeg med containertransport til Afrika og Fjernøsten i nogle år, inden jeg i 1989 flyttede til Spanien.

Her etablerede jeg en grafisk virksomhed, og begyndte at udgive magasiner. I dag er jeg redaktør for vores tre månedsmagasiner, La Danesa, En Sueco og Det Norske Magasinet.

Indtil jeg stødte på BodyTalk i 2010, troede jeg, at jeg vidste, hvad jeg havde gang i – og hvem jeg var. Jeg troede, at jeg vidste, hvad jeg ville med mit liv og at jeg havde svaret på det meste. Hvor arrogant.

Pludselig begyndte jeg at forstå kvanteteori, og en helt ny verden åbnede sig for mig. Siden jeg bestod min eksamen og blev autoriseret BodyTalker i 2012, har jeg set hundredvis af mennesker og dyr i min klinik i Torreblanca i det sydlige Spanien. At iagttage deres skift, at se dem lyse op indefra og se deres liv forandre sig, vil altid være en forunderlig oplevelse. Jeg observerer mirakler hver eneste dag. Kan man bede om mere?

Dyr er blevet en mere og mere betydningsfuld del af mit healing team. Min hund Selma bidrager som medbehandler med klare beskeder, dyb indsigt, kraftfuld transformation – og latter til alle, som har lyst til at have hende med i sessionerne.

At skabe mulighed for at mennesker kan helbrede deres Krop/Sind/Ånd fylder mig med ydmyghed. At se dem finde ind til deres livs indre flamme, frigøre sig fra fastlåste tankemønstre og overbevisninger, forstå deres krops psykologi, vigtigheden af kommunikation cellerne imellem og de subtile energiers kraft – i stedet for at begrænse deres medfødte evne til at helbrede sig selv på alle niveauer ved at holde dem nede med fine diagnoser, medicin og frygt.

“Der er intet så kraftfuldt som en idé, hvis tid er kommet”, sagde Victor Hugo. Sådan føler jeg omkring BodyTalk. At balancere Krop/Sind/Ånd, lade hjernen blive klar og helbredet stærkt ved at være til stede som intuitiv healer og gøre brug af min evne til at iagttage – det er virkelig kraftfuldt.

Bevidsthed er alt!

Uddannelse og kurser:

BodyTalk Fundamentals – modul 1 & 2, Fuengirola Spanien 2011 – Instruktør: Charlotte Nielsen

Finding Health 1 & 2, Surrey UK 2012 – Instruktør: John Veltheim

MindScape, London UK 2012 – Instruktør: Eloise Ansell

Linking Awareness, Armstrong Canada 2014 – Instruktør: Loesje Jacob

Principles of Consciousness, Antwerpen Belgien 2014 – Instruktør: Karen Best

BodyTalk for Animals, Ballypatrick Irland 2014 – Instruktør: Loesje Jacob

 

Sessioner efter aftale mandag – fredag.
Mennesker og dyr er velkomne!

 

Kontakt mig