HjerneBarksbalance

Hvad er BodyTalk?

BodyTalk er en komplementerende behandlingsform, som skaber bro mellem konventionel og alternativ medicin. Et vidunderligt ‘lige ud ad landevejen’, bevidsthedsbaseret sundhedssystem.
Som navnet antyder, handler det om kropskommunikation – dels mellem os og vores krop og dels kroppens trillioner af celler imellem.

Som BodyTalker stiller jeg ingen diagnose, kommer ikke med prognoser eller presser behandlingsplaner med kure, regler, forbud og påbud ned over mine klienter. Derimod lærer jeg dem at tune ind på deres egen krop, så de kan forebygge og helbrede – præcis som det var meningen, da mennesket blev skabt.

Vi fødes alle med evnen til at forstå vores krop og helbrede os selv, men pga. livsstil og alle de stressfaktorer, det moderne menneske udsættes for, afbrydes vigtige kommunikationsveje i kroppen, hvilket fører til svigt i vores evne til netop at helbrede os selv.

De fleste lidelser skyldes forstyrrelser i kommunikationen mellem kroppens dele, organer, kirtler, nerver, celler osv. Alt i vores krop og sind hænger sammen i et dynamisk net af muligheder, der relaterer til og afhænger af hinanden i trillioner af symbioser, som gør vores kropsfunktioner optimale. Når kommunikationen forstyrres af fx dehydrering, virus, blokeringer i blod-, lymfe-, nerve- eller energibaner, emotionelle traumer, stress eller andet, kan det resultere i lidelser som allergier, hormonelle ubalancer, fordøjelsesproblemer, angst, fibromyalgi, eksem, depression eller træthed, hvilket, hvis tilstandene ignoreres, kan lede til mere alvorlige, livstruende sygdomme som fx kræft.

Som BodyTalker kan jeg, ved at linke de elementer, der aktuelt har prioritet i klientens krop, genetablere kommunikationsvejene, skabe balance i systemerne og aktivere kroppens medfødte evne til at helbrede sig selv.

BodyTalk er den mest omfattende, intuitive og kraftfulde behandlingsform, jeg nogensinde har set. Jeg er vild med magi, og BodyTalk er ganske enkelt magisk – på en videnskabelig måde. Og så er resultaterne fantastiske. BodyTalk er så simpelt og kraftfuldt på én og samme tid.

Ved at arbejde med kroppens egen visdom (som er den del, der ved præcis, hvad der skal til for at skabe klarhed i hjernen og sundhed i kroppen), hopper BodyTalk udenom den store gætteleg og går i stedet direkte ind til kernen. Og derfor er resultaterne så fantastiske og manifesterer sig så hurtigt. Og så er BodyTalk den mest behagelige behandlingsform, man kan forestille sig.

Distancebehandlinger

Når man som jeg arbejder i et internationalt miljø, er det af afgørende betydning, at BodyTalk-sessioner kan foregå på distance. Mine klienter rejser nemlig meget og ofte.

Fordi BodyTalk er energimedicin, er virkningen lige så kraftfuld, hvis din behandler sidder på den anden side af Jorden. En distancebehandling er ikke mere mystisk end en samtale på mobiltelefon. Taster du et nummer, kan den mobiltelefon, som du ringer til, befinde sig hvor som helst i verden. Signalet kommer frem, og du får den kontakt, du søger.

Har du lyst til at opleve de mirakler, som din krop er i stand til at udføre, er du meget velkommen hos mig. Både børn, voksne og dyr er velkomne!

For mere information om BodyTalk eller tidsbestilling ring til mig på tel. +34 607 62 91 06 – eller læs mere om BodyTalk her på hjemmesiden. Skriv dit symptom/emne i søgefeltet, og du kan vælge imellem BodyTalk-artikler om alt lige fra hormonelle ubalancer, depressioner, udbrændthed og stress til spiseforstyrrelser, migræne, fibromyalgi, kræft, diabetes, angst, immunforsvar og meget mere.